Voor wie


Voor iedereen met een uitgesproken smaak.

Met de uitgesproken smaken van Cade Coffee geef je kleur aan je dag. Bestel onze vers gebrande bonen voor thuis, in je café of restaurant, of op het werk.

Thuis.

Waarom zou je ’s ochtends dezelfde koffie drinken als ’s avonds? Of op zondag dezelfde als maandag? Hoeft niet, mag wel. In onze webshop kies je gewoon een paar pakken van de ene smaak, en een paar van de andere. Kost niks extra. Dat is het voordeel van je koffie bestellen bij een ambachtelijke branderij. En de kwaliteit en smaak van de koffie, natuurlijk. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen.

Café en restaurant.

Je doet je uiterste best om je gasten iets smakelijks en bijzonders voor te zetten, iets waarvoor ze speciaal naar jou komen. Net zo met de uitstraling en atmosfeer van je café of restaurant: daarmee onderscheid je je van de concurrentie. Je hebt een uitgesproken smaak, je wilt niet zijn als de rest. En daar trek je klanten mee. Schenk ze een koffie die ze nergens anders krijgen. Koffie uit Katwijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor cafés en restaurants? Maak een afspraak voor een vrijblijvende koffieproeverij in onze koffiebranderij.

Kantoor.

Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar het is onze stellige overtuiging dat goede koffie bijdraagt aan een goede werksfeer. Sterker nog, met écht goede koffie hebben organisaties misschien wel geen verandermanagers, cultuurontwikkeling of organisatieverandering meer nodig. Zo bezien is Cade Coffee op kantoor een enorme besparing. Dit is wat je noemt een win-winsituatie.
We vertellen je graag meer over onze kantoorkoffiepakketten. Neem contact op voor een vrijblijvende proeverij in onze koffiebranderij.